WAT ALS… GOD DE ‘PERFECTE VROUW’ KON CREËREN

dan zou ze Hongaarse ogen hebben, een Tsjechisch gezicht, een Finse kont, een Deense boezem, Zwitserse handen, Poolse benen en Spaanse lippen.

Waarom zou je een kontenman, borstenman of benenman moeten zijn als je het allemaal in één kunt krijgen? Een recent project heeft onderzocht hoe de perfecte vrouw er uit ziet, na een onderzoek bij vrouwen over de hele wereld met als hamvraag, ‘wat is je beste eigenschap?’

Het concept, gecreëerd door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden koppels die zoeken naar een affaire – vroeg bij meer dan 5 miljoen leden overal ter wereld, wat zij zien als hun meest sexy kenmerk. Het nummer 1 land uit elke top 3 werd gekozen om een virtueel Perfecte Vrouw te creëren.

perfect woman

De beste eigenschappen van de perfecte vrouw komen uit Europa: ze heeft prachtige ogen uit Hongarije, een lief Tsjechisch gezicht, een strakke Finse kont, een weelderige Deense boezem, zachte Zwitserse handen, slanke Poolse benen en een paar volle Spaanse lippen.

Als je geloof dat de ogen de poort naar de ziel zijn, ga je best naar Hongarije, België en Griekenland, waar de lokale dames je zullen charmeren met hun mooie ogen. Met hun mooie lange wimpers en perfecte wenkbrauwen, oogkleur – en vorm, zal je ongetwijfeld smelten.

Vrouwen uit Tsjechië, Zweden en Nederland hebben de mooiste gezichten, met hoge jukbeenderen, een verfijnede kaaklijn en een belangrijke symmetrie van het gezicht.

Dames uit Finland, Noorwegen en Roemenië hebben dan weer waar Kim Kardashion en J.Lo voor bekend staan, jawel. Zij kunnen zichzelf de dragers van de beste konten noemen! Ga naar één van de vele steden in deze landen en wees getuige van de beste achterwerken op aarde. Je zult ongetwijfeld begrijpen waarom grotere konten zo populair zijn de afgelopen jaren.

Voor lange, slanke benen die bovendien nog eens zacht zijn en glanzen, breng dan een bezoekje aan Polen, Ierland of Zuid-Afrika. Zorg er wel voor dat je tijdens de zomermaanden gaat want dan kan je de dames aanschouwen in minirokjes en zomerse kleedjes.

Borstenmannen die een sexy deerne zoeken, kunnen naar Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. De meest natuurlijke vrouwelijke curves waar zelfs push-up beha’s niet nodig zijn, kunnen in deze landen gevonden worden.

Volle, sexy lippen die gemaakt zijn om mee te kussen, kan je vinden in het zonnige Spanje en Italië en “la douce France”. Gecombineerd met de passies waar deze landen voor bekend staan, kan je er vrouwen vinden met volle, complete lippen. Samen met een lokaal glaasje wijn natuurlijk.

Voor de zachte handen, ten slotte, zak je af naar Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië. Daar weten de vrouwen hoe te zorgen voor hun handen, en ze zacht te houden. Neem de hand van een lokale dame in deze landen en proef van de kunst en cultuur.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat alle vrouwen prachtig zijn, hoewel de perfecte virtuele vrouw de ultieme sexy kenmerken heeft van elk land. “De virtuele perfecte vrouw werd gecreëerd door vrouwen uit landen over de hele wereld die elk hun sterktes kennen en hun mooiste eigenschapen. Door deze lijst samen te stellen, konden we zien wat de vrouwen uit al deze landen te bieden hebben: heb je je paspoort al klaar?” aldus Mr. Vedal.