Niet-rokers roken sneller een sigaret na de seks

Een sigaret roken na seks, of de zogenaamde “orgasmesigaret”, is al lang een stijlvolle trend over de hele wereld, en een recent onderzoek heeft onthuld dat de meerderheid van de mensen die een sigaret roken na hun hoogtepunt, geen echte rokers zijn. Het is eerder de kers op de taart van een potje seks, en verbetert hun ervaring.

De studie, die uitgevoerd werd door Victoria Milan, een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen op zoek naar een buitenechtelijke affaire, namen een kijkje in de rookgewoonten van 7.064 leden uit 17 landen, om te zien wie regelmatig een sigaretje opsteekt na seks te hebben gehad. En wie er eentje rookt omdat het een speciale gelegenheid is. Meer niet-rokers dan rokers uit 10 van de 17 landen roken graag een sigaret na de seks.

De Franse minnaars staan bekend voor hun openheid en passionele relaties, en 12.7% onder hen roken na hun hoogtepunt te hebben bereikt omdat ze rokers zijn. Een andere 22.1% van de Franse overspelige mensen zijn niet-rokers maar zijn toch geneigd om te roken omdat het meer plezier toevoegt.

In Polen rookt 19.8% van de bed-avonturiers regelmatig een sigaret of genieten ze van tabaksproducten na wat sexy amusement met hun lieveling. Terwijl geweldige seks slechts iets meer dan één vijfde (20.4%) van de Poolse niet-rokers verandert naar liefhebbers van een sigaretje na een orgasme.

Iets minder dan één vijfde van de Deense minnaars en minnaressen (19.1%) gebruikt tabaksproducten na een intense erotische sessie, hoewel ze geen doordeweekse rokers zijn. 17.4% van de echte rokers zeggen dat ze regelmatig zin hebben in een sigaretje na de seks.

In Nederland, is het aantal rokers en niet-rokers zo goed als gelijk wat betreft het genieten van een sigaret na een hoogtepunt te hebben bereikt. Bij de rokers is dat 19%, bij niet-rokers 19.2%.

Eén op tien (11%) Zweden die regelmatig roken, genieten zeker en vast van het plezier van tabak na een erotisch avondje met hun minnaar of minnares. Een gigantisch 18.6% van de niet-rokende Zweden doorbreekt de regels, en geniet van roken na seks om hun bevrediging te vergroten.

Een vijfde van de Zuid-Afrikanen (20%) zijn verstokte rokers, en een sigaretje of iets dergelijks na seks te hebben gehad, is een vaste gewoonte. 18.1% die niet buiten de slaapkamer rookt, zegt dat het de enige keer is dat ze toegeven aan een sigaretje.

18.2% van de Spaanse overspelige volwassenen zijn regelmatige rokers die met plezier een sigaret aansteken na een stomend potje seks met hun partner. Op speciale gelegenheden zegt 18.2% van de Spaanse mannen en vrouwen dat ze zichzelf op een sigaret trakteren na seks, hoewel roken niet de norm is voor hen.

In Finland dan, rookt 16.1% van de mensen na seks te hebben gehad met hun teerbeminde partner uit gewoonte, omdat ze regelmatige rokers zijn. Zelfs meer mensen zullen een tabaksproduct roken om hun orgasme te laten duren. 17.8% van de Finnen geeft toe dat roken na seks, sexy is.

Iets meer dan een kwart van de mensen (26.9%) met een affaire in Tsjechië, zijn routineuze rokers en roken graag een sigaret na de seks. Het ‘smoking after sex’- fenomeen wordt toegepast door 17.6% van de mensen.

Eén op tien (10.1%) van de Britten die er een buitenechtelijk avontuur op nahouden, zijn regelmatige rokers en dus is een tabaksproduct na seks hen niet vreemd. 16.5% beweert dat ze niet-rokers zijn maar geven wel toe dat ze toch een sigaret durven te roken om hun ervaring langer te laten duren.

11.9% van de Noorse overspelige mannen en vrouwen gebruiken nicotine in hun nakie, op regelmatige tijdstippen. 16.1% zegt dat, hoewel ze in hun dagelijks leven niet-rokers zijn, toch graag van een tabaksproduct genieten na de seks, gezien het hun relaxatie en geluk verbetert.

Ierse minnaars en minnaressen roken graag eens een sigaret of iets gelijkaardigs, in de slaapkamer. 12.1% zegt dat het normaal is dat ze naar nicotine grijpen terwijl ze op adem komen, en 15% zegt dat ze nooit tabaksproducten aanraken, tenzij ze net een orgasme hebben gehad.

De Duitsers staan bekend voor hun recht en georganiseerd exterieur, en 16.5% maakt er geen geheim van dat roken hen extra tot rust stelt en plezier schenkt na seks. Achter gesloten deuren gebruikt 13.3% van de Duitsers graag tabaksproducten hoewel ze doorgaans weinig roken.

In België geniet 18.4% van de mensen met een buitenechtelijke affaire regelmatig van een sigaret na seks. En 13.1% geniet lekker na in bed, na seks te hebben gehad met hun minnaar of minnares. Dit zou hun orgasme en relaxatie verhogen.

Meer dan een vijfde (22.7%) van de Italiaanse lovers gebruiken tabaksproducten buiten de slaapkamer, en rookt openlijk voor en na de seks. Intense sessies in Italiaanse slaapkamers vragen om intense relaxatie. En 13.4% van de Italianen met onwettige partners geven toe van wat tabak te genieten.

Canadezen bekennen dat regelmatig roken, voor 13.7% onder hen een gewoonte is. Hoewel 11.4% zich kan laten overtuigen om te genieten van het plezier van tabaksproducten na geheime seks met hun minnaar of minnares.

Slechts 8% van de mensen met een affaire in de VS, zien zich als regelmatige rokers en roken zowel in bed als uit bed. Bovendien zegt 9.8% dat ze van een sigaret of iets gelijkaardigs, genieten onmiddellijk na de seks met hun ‘verboden partners’. Ze geven wel toe anders niet te roken.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Veal, zegt dat de resultaten aantonen dat roken na seks geen verslaving is aan nicotine, maar een verslaving aan plezier.

“Onze studie toont aan dat mensen die het belang erkennen van een actief en bevredigend seksleven, hoewel ze nog steeds van hun vaste partner houden, geen limieten voor plezier instelt. Tabaksproducten na het bereiken van je hoogtepunt is werkelijk de ultieme pleziervergroter. Het kalmeert het lichaam en geest, is een gedeeld iets tussen lovers, en als je een niet-roker bent, geeft het een extra ondeugende kick aan je affaire. Verlangen we niet allemaal naar wat verboden is?” zegt Mr. Vidal.

Voor meer informatie, contacteer alstublieft press@victoriamilan.com * Victoria Milan is ’s werelds toonaangevende discrete sociale media netwerk voor mannen en vrouwen op zoek naar een geheime affaire. De dienst werd opgericht in 2010 door de gelukkig getrouwde mediamagnaat, Mr. Sigurd Vedal, en is vandaag één van de snelst groeiende sociale netwerken voor discrete en buitenechtelijke affaires met meer dan 5 miljoen leden uit meer dan 33 landen.*

Roken na seks Regelmatige rokers
Frankrijk 22.1% 12.7%
Polen 20.4% 19.8%
Denemarken 19.0% 17.4%
Nederland 19.2% 19.0%
Zweden 18.6% 11.0%
Zuid-Afrika 18.1% 20.0%
Spanje 17.4% 18.2%
Finland 17.8% 16.1%
Tsjechië 17.6% 26.9%
Verenigd Kon. 16.5% 10.1%
Noorwegen 16.1% 11.9%
Ierland 15.0% 12.1%
Duitsland 13.3% 16.5%
België 13.1% 18.4%
Italië 13.4% 22.7%
Canada 11.4% 13.7%
Verenigde St. 9.8% 8.0%