Hoe je overspelige partner terug in bed zien te krijgen

Een buitenechtelijke affaire betekent niet noodzakelijk het einde van een relatie. Dit kwamen we te weten in een opmerkelijk onderzoek die vandaag werd vrijgegeven.

De statistieken onthulden dat mensen die een affaire hebben, monogamie zeker nog een kans geven. Het onderzoek kwam tevens met een ideale oplossing die een overspelige partner terug naar het getrouwde bed kan leiden.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden volwassenen die op zoek zijn naar een affaire bevroeg 6037 leden. Het doel?

Te weten komen of ze hun buitenechtelijke avontuurtjes zouden stoppen. En, indien ze zouden stoppen, of hun vaste partner hen zou kunnen overtuigen om ermee op te houden.

De redenen waarom mensen vreemdgaan zijn erg uiteenlopend en gevarieerd. De meerderheid van de leden van Victoria Milan is gelukkig met hun partner, maar is altijd op zoek naar dat tikkeltje meer.

De tweede meest voorkomende reden is dat er teveel sexy mensen op de wereld zijn om maar met één iemand samen te zijn. En de derde voornaamste reden is dat de partner zich niet sexy genoeg kleedt. Andere redenen waren onder meer verschillende interesses in het leven, niet compatibel zijn op vlak van seks, een depressieve partner hebben, en te weinig zelfzorg. Eén op de tien mensen zeiden dat ze zich zelfs niet meer aangetrokken voelen tot hun partner.

Monogamie is niet dood, zo leert het onderzoek. Een meerderheid van 42% van de ondervraagden zei dat ze hun tweede leventje vol hete en avontuurlijke buitenechtelijke escapades zouden stoppen. Eén derde wilde helemaal niet stoppen. Eén kwart van de leden liet weten dat ze het zouden overwegen om exclusief terug voor hun vaste partner te kiezen.

Van de 42% die zeiden dat ze monogamie een tweede kans zouden geven, zei 33% dat hun partner zeker een actieve rol kan spelen in het overtuigen van hun keuze. Een kwart zei dat hun partner weinig tot geen invloed hierin zou hebben, maar ze zouden wel rekening houden met hun inspanningen.

Wanneer Victoria Milan een kijkje dieper inging op de reden waarom iemand van erotische buitenechtelijke avonturen plots terug kiest voor het ‘getrouwde’ bed met hun partner, werd de reden onthuld. En deze blijkt erg vanzelfsprekend te zijn.

De meerderheid van zowel mannen als vrouwen ging akkoord dat als hun partner iets meer aandacht zou besteden aan hun voorkomen en uiterlijk - bij de vrouwen: een elegant paar schoenen, een zachte en lekker ruikende huid en wat parfum, en voor de mannen: een strakker lichaam en wat meer fitnessbeurten – dan zou de overspelige partner meer geneigd zijn om terug naar het vertrouwde bed te gaan.

Een positievere houding was de tweede doorslaggevende reden. Meer dan de helft van de bevraagde mannen en bijna driekwart van de ondervraagde vrouwen zeiden dat een partner met zelfvertrouwen in zichzelf, hun werk en levenskeuzes veel aantrekkelijker en sexyer is.

Tot slot is ook meer opwinding en geilheid in bed, meer seks en het vaker thuis zijn, factoren die deze keuze beïnvloeden. Daarnaast verwachten zowel mannen als vrouwen wat meer respect van hun wederhelft en meer interesse. Ook leuke dingen doen samen buiten het bed zijn belangrijke factoren om de partner in bed te houden.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat het onderzoek aantoonde dat hoewel mensen naar seksuele bevrediging zoeken buiten hun relaties, dit niet betekent dat de liefde verdwenen is.

“Er is niets verkeerd met het hebben van een affaire. Het betekent niet dat de persoon zijn of haar partner niet meer graag ziet, maar ze moeten nu eenmaal de seksuele opwinding vervangen die met tijd is weggeëbd. Samen wonen als man en vrouw kan stress en spanning kregen en uit het vaak samen zijn groeit vaak een vorm van saaiheid.

Het is absoluut mogelijk om het object van affectie te zijn, en het object van seksueel verlangen. Het enige wat het vereist, is een klein beetje inspanning en een positieve en sterke houding in het leven. Wil je dat je partner stopt met vreemdgaan? Maak dan dat je verlangd wordt, en dat ze niet van je weg willen,” aldus Vidal.

Voor meer informatie, contacteer a.u.b. press@victoriamilan.com

Victoria Milan is ‘s werelds toonaangevende discrete sociale netwerksite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een geheime affaire. De dienst werd in 2010 opgericht door mediamagnaat Sigurd Vedal en is vandaag uitgegroeid tot een van de snelst groeiende en belangrijkste sociale netwerken voor discrete buitenechtelijke affaires, met meer dan 5 miljoen leden wereldwijd, in meer dan 33 landen.