1

Maak uw GRATIS & 100% anonieme profiel aan.

Kies een anonieme niet-identificeerbare gebruikersnaam. Alle persoonlijke informatie (naam, adres, telefoonnummer etc.) zal automatisch worden geweigerd om uw anonimiteit 100% te garanderen.

Upload een profielfoto, u krijgt daarmee 15x meer aandacht dan leden zonder foto.

 

Tip#1

Maak uw gezicht eenvoudig onherkenbaar door deze wazig te maken met de AnonymousBlur™.


Tip#2

Wilt u wel een foto uploaden, maar deze niet voor iedereen zichtbaar maken? Met het openbare/privéfoto icoon kunt u uw foto’s gemakkelijk verbergen voor anderen. Een gebruiker kan u een privé-sleutel zenden om toegang tot uw foto’s te vragen. U kunt deze vervolgens zelf accepteren of weigeren.
 

2

Geef aan waar u naar op zoek bent.

Waar u ook naar op zoek bent, U heeft altijd alle controle op Victoria Milan®. Onze leden dienen uw keuzes te respecteren. Of u nu op zoek bent naar een onschuldige online flirt, een sexy chat of een spannend afspraakje om een buitenechtelijke affaire te beginnen; Het is UW affaire - U stelt de grenzen.

 
 

Geavanceerd zoeken

Victoria Milan®'s unieke zoekmogelijkheden maken het u gemakkelijk om de perfecte keuze te maken. U kunt een snelle zoekopdracht maken, of geavanceerd zoeken door verschillende opties in te vullen: leeftijd, land, provincie, stad, afstand, lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, persoonlijkheid, interesses, wat u opwindt 
...en nog veel meer.

3

Maak anoniem contact met andere gebruikers.

Victoria Milan® heeft een breed scala aan communicatiemiddelen om eenvoudig en effectief contact te leggen met andere gebruikers:

 Knipoog

 U kunt een virtuele knipoog sturen naar leden waar u in geïnteresseerd bent. Knipoogjes worden vaak gebruikt als eerste stap in communicatie, en is een veel voorkomende vorm van flirten op Victoria Milan®.

     Privéberichten

Met onze Messenger-functie kunt u live chatten met andere leden. Klik simpelweg op het Messenger-icoon van de gebruiker waar u interesse in heeft, en begin uw chat-avontuur!

Ons professionele team van ontwikkelaars is continu bezig met het bedenken van nieuwe en handige functies om alles nog efficiënter te maken. Een aantal nieuwe functies zijn al onderweg!