Wij bieden een reeks veilige en beveiligde betaalwijzen aan. U vindt hieronder informatie over de huidige opties (Merk op dat niet alle betaalwijzen in ieder land beschikbaar zijn. Check de pagina Lidmaatschap en kies jouw gewenste lidmaatschappakket om te zien wat voor jouw beschikbaar is. Als er een betalingsmethode wordt niet vermeld, betekent dit dat we die optie niet aanbieden. Als er een betalingsmethode wordt niet vermeld, betekent dit dat we die optie niet aanbieden.).

Kaartbetalingen

We accepteren de volgende kaarttypen: Visa, Mastercars, American Express, Discover. De naam Victoria Milan zal nooit verschijnen op jouw bankafschrift, maar eerder een verschillende anonieme naam.

Entropay (Kaartbetaling)

Entropay is een Prepaid virtuele Visakaart die je kunt gebruiken om online te betalen. Ga gewoon naar https://www.entropay.com/ om binnen een paar minuten jouw virtuele kaart te krijgen. Na de registratie kun je geld transfereren van jouw bankerekening of een andere kaart naar jouw EntroPay-kaart. (De meest belangrijke kaarten worden aanvaard). Nu kun je jouw virutele Visa gebruiken om online of via smartphone betalingen te verrichten, overal waar je het Visa logo ziet.

Paysafecard

Paysafecard is een voucher oplossing. Gewoon de 16-cijferige paysafecard PIN invoeren op de website en volledig anonieme betaling uitvoeren. Vul jouw postcode/stad in op www.paysafecard.com en je vindt meteen het dichtstbijzijnde verkooppunt van de paysafecard in jouw buurt.

Neteller

Neteller is een e-wallet oplossing. U kunt op https://www.neteller.com een account aanmaken. Maak vervolgens geld over naar uw Neteller account zodat u deze waar en wanneer dan ook kunt gebruiken.

Entercash

Entercash is een online betaaloplossing. Kies jouw bank en log in op jouw Netbank om de betaling uit te voeren. Jouw account wordt onmiddellijk na de betaling bijgewerkt.

IDEAL

Ideal is een realtime betaalmethode die dezelfde interface gebruikt als het online bankplatform van uw bank. Een hoog niveau van beveiliging wordt geboden door tweefactorauthenticatie (2FA), zoals een Challenge / Reply-toegangstoken op basis van een chip die is ingebed in een bankpas of ATM-kaart. Bovendien deelt de verkoper geen vertrouwelijke informatie, zoals een creditcardnummer.

GooglePlay of iTunes

Deze opties zijn beschikbaar op mobiel en tablet. Als je betaalt via Google of Apple, kunt je alle betaalmethoden gebruiken die de leverancier toestaat voor in-app-aankopen. Houd er rekening mee dat de automatische verlenging gekoppeld aan betalingen van Apple niet kan worden uitgeschakeld door ons ondersteuningsteam. Als je ervoor wilt zorgen dat je lidmaatschap niet wordt verlengd, bekijk dan onderstaande links: Voor ITunes https://support.apple.com/en-us/HT202039 Voor GooglePlay: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en