Wens je je account volledig af te sluiten, contacteer dan ons supportteam. Houd er rekening mee dat je via dit formulier een officieel verzoek naar ons ondersteuningsteam verzendt dat moet worden gecontroleerd en ook jouw identiteit moet worden geverifieerd. Met deze actie wordt je profiel nog NIET verwijderd. Je ontvangt een antwoord van ons team dat alles bevat om het verwijderingsproces met succes te voltooien.

Houd er rekening mee dat het verzenden van meerdere verzoeken binnen enkele uren / dagen NIET betekent dat jouw zaak sneller zal worden beoordeeld.

Als je zich hebt aangemeld voor onze service met behulp van een externe service (Facebook), houd er dan rekening mee dat je jezelf alleen volledig kunt verwijderen met een wachtwoord.

Als je tot nu toe nog geen wachtwoord heeft ingesteld, volg deze eenvoudige instructies:

1. Log in

2. Ga naar 'Instellingen'

3. Wijzig je wachtwoord (MAAR laat het veld 'huidig wachtwoord leeg' achter!)

Ten slotte, houd er rekening mee dat deze verwijdering alleen van invloed is op onze service en onze servers! Aangezien  een premium-lidmaatschap hebt aangeschaft via de Android / iOS-marktplaats, moet je contact met hen opnemen als je je gegevens wilt wijzigen of verwijderen (bijvoorbeeld: om de verlenging van je premium-abonnement stop te zetten).